Logo fz advocaten wit

Beroepsprocedure

Beroepsprocedure

Als u het niet eens bent met een beslissing die een bestuursorgaan heeft genomen en uw bezwaar hiertegen is afgewezen, kan u een beroepschrift indienen bij de bestuursrechter.

Indien u een beslissing op bezwaar heeft ontvangen van een overheidsinstantie, kan u bij de bestuursrechter een beroepschrift indienen. Een beroepschrift is het sturen van een brief, waarin wordt uitgelegd waarom u het niet eens bent met een besluit. In beginsel dient u binnen zes weken nadat de beslissing op bezwaar is genomen een beroepschrift in te dienen. Let op: deze termijn kan afwijken!

In sommige gevallen zal er ook een mondelinge behandeling ter zitting plaatsvinden. In dit geval zal u worden opgeroepen voor een zitting. U wordt tijdens deze zitting in de gelegenheid gesteld om een mondelinge toelichting te geven over het ingediende beroepschrift.

Neem nu contact met ons op

Wanneer u een bestuursrechtelijk geschil heeft en u een beroepschrift wenst in te dienen, is het raadzaam om een advocaat te raadplegen. Farber Zwaanswijk Advocaten heeft veel ervaring op het gebied van geschillen met diverse overheidsinstanties zoals gemeentelijke instanties en overige overheidsinstanties zoals het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Justis, het UWV, de arbeidsinspectie enzovoorts. Daarom staan wij ook vaak cliënten bij in geschillen met gemeentelijke instanties en overige overheidsinstanties zoals het UWV of de arbeidsinspectie.

Raadpleeg daarom één van onze ervaren advocaten door nu contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Onze advocaten zijn er 24/7 voor u. Uw wensen en belangen zetten wij altijd centraal. Ons doel is om uw problemen zo veel mogelijk uit handen te nemen en uw zaak in goede banen te leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact op te nemen.