Logo fz advocaten wit

Hoger beroep

Als u het niet eens bent met een uitspraak die een bestuursrechter heeft genomen naar aanleiding van uw beroepschrift, kan u in veel gevallen in hoger beroep gaan. Waar u in hoger beroep dient te gaan, is afhankelijk van het soort zaak.

  • U kan bij het Gerechtshof in hoger beroep gaan tegen een uitspraak van de bestuursrechter omtrent een belastingzaak.
  • U kan bij de Centrale Raad van Beroep (CRvB) in hoger beroep gaan tegen een uitspraak van de bestuursrechter omtrent studiefinanciering, sociaal zekerheids- en ambtenarenrecht.
  • U kan bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) in hoger beroep gaan tegen uitspraken die betrekking hebben op de Mededingingswet, Postwet, Warenwet, Meststoffenwet, Telecommunicatiewet en financiële toezichtwetgeving. Ook bij tuchtrechtspraak voor accountants.
  • U kan bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRvS) in hoger beroep gaan tegen een uitspraak van de bestuursrechter in overige zaken.

Neem nu contact met ons op

Wanneer u een bestuursrechtelijk geschil heeft en u in hoger beroep wenst te dienen, is het raadzaam om een advocaat te raadplegen. Farber Zwaanswijk Advocaten heeft veel ervaring op het gebied van financiële en fiscale zaken versus diverse overheidsinstanties zoals de belastingdienst. Daarom staan wij ook vaak cliënten bij in geschillen met gemeentelijke instanties en overige overheidsinstanties zoals het UWV of de arbeidsinspectie. Raadpleeg daarom altijd een van onze ervaren advocaten door nu contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Onze advocaten zijn er 24/7 voor u. Uw wensen en belangen zetten wij altijd centraal. Ons doel is om uw problemen zo veel mogelijk uit handen te nemen en uw zaak in goede banen te leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact op te nemen.