Logo fz advocaten wit

Bankfraude

Wordt u verdacht van bankfraude?

Bent u benaderd met de vraag of iemand geld op uw bankrekening mocht storten? En heeft u hier een bepaald geld bedrag voor gekregen? Criminele doen dit regelmatig om illegaal verkregen geld wit te wassen. Als gevolg hiervan wordt de eigenaar van de bankrekening verdacht van bankfraude, oftewel het witwassen van geld. FZ advocaten legt uit welke straf u bij bankfraude kunt verwachten en wat de vervolgstappen zijn.

Welke straf kunt u verwachten?

Als u schuldig wordt bevonden aan het plegen van bankfraude,  kunt u een straf verwachten. In dit geval  kan een gevangenisstraf, werkstraf, geldboete of een combinatie hiervan worden opgelegd. Voor meer informatie over de te verwachten straf kunt u het beste contact opnemen met een van onze advocaten, dit geheel vrijblijvend.

Tevens kunt u in sommige gevallen een aantal jaar geen gebruikmaken van financiële diensten van banken. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Wordt u verdacht van het plegen van bankfraude of bent u al gedagvaard?

Indien u strafrechtelijk voor bankfraude wordt vervolgd of hierover een brief hebt gekregen van de bank, is het van belang dat u wordt geadviseerd door een van onze ervaren strafrechtadvocaten van Farber Zwaanswijk Advocaten. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van strafrecht en kunnen u daarom bij fraude uitstekend bijstaan. Tevens zijn onze advocaten vastberaden om uw zaak in goede banen leiden. Het is vaak in uw belang om vroegtijdig contact met ons op te nemen. Laat u daarom adviseren door één van onze fraude advocaten door contact op te nemen.