Logo fz advocaten wit

Bankfraude

U wordt verdacht van bankfraude?

Bankfraude

Criminele organisaties benaderen regelmatig mensen (vooral jongeren) met een smoes of ze geld op hun bankrekening mogen storten. Ze spreken dan af dat deze personen een bepaald bedrag krijgen. De criminelen doen dit om illegaal verkregen geld wit te wassen.

Welke straf kunt u verwachten bij bankfraude?

Als u schuldig wordt bevonden aan het plegen van bankfraude,  kunt u een straf verwachten. In dit geval  kan een gevangenisstraf, werkstraf, geldboete of een combinatie hiervan worden opgelegd. Voor meer informatie over de te verwachten straf kunt u het beste contact opnemen met een van onze advocaten, dit geheel vrijblijvend.

Tevens kunt u in sommige gevallen een aantal jaar geen gebruikmaken van financiële diensten van banken. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Indien u strafrechtelijk wordt vervolgd, is het van belang dat u wordt geadviseerd door een van onze ervaren strafrechtadvocaten van Farber Zwaanswijk Advocaten. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van strafrecht en kunnen u daarom bij fraude uitstekend bijstaan. Tevens zijn onze advocaten vastberaden om uw zaak in goede banen leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze fraude advocaten door contact op te nemen.