Logo_FZadvocaten-wit

NOW-regeling aanvragen: wij helpen u!

Het coronavirus raakt ons allemaal persoonlijk, maar veel bedrijven worden door de maatregelen van het kabinet
ook in de portemonnee geraakt. Zo hebben bedrijven binnen diverse branches de deuren volledig moeten sluiten in
verband met de maatregelen van het kabinet. Of hebben winkels deze keuze moeten maken omdat de klanten wegblijven.

Direct of indirect: ieder bedrijf heeft te maken met de gevolgen van het coronavirus.

Klik hier voor veelgestelde vragen over recht op loon tijdens Corona-regelingen.

Nu aanvragen

Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)

Als gevolg hiervan en om vele ontslagen te voorkomen, heeft het kabinet de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid aangekondigd, in het kort de NOW. Deze maatregel is bedoeld om werkgevers die te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. De NOW ziet erop toe dat uw bedrijf in aanmerking kan komen voor een tegemoetkoming in de loonkosten tot wel 90%.

Inmiddels is het noodloket voor de NOW-aanvraag geopend. Onze advocaten kunnen u dus direct helpen en uw aanvraag indienen.

Wij helpen u graag om de NOW aan te vragen

Dat u in deze tijd genoeg andere zaken aan uw hoofd heeft, begrijpen wij volkomen. Daarom staan onze ervaren advocaten voor u klaar om u bij te staan. Wij kunnen de aanvraag van de NOW geheel voor u verzorgen. En zorgen er ook voor dat de aanvraag juist wordt ingediend, zodat u binnen enkele weken na de aanvraag al het eerste voorschot van 80% kan ontvangen (let op: dit is het streven van de overheid).

De aanvragen gaan per loonheffingennummer. Wij rekenen hier per aanvraag een vast bedrag voor van slechts € 375,- exclusief BTW voor ondernemingen tot 30 werknemers. Heeft u meer dan 30 werknemers in dienst? Dan bieden wij u een vast bedrag van € 450,- exclusief BTW aan per aanvraag. De aanvraag duurt maximaal 10 minuten om in te vullen.

Nu aanvragen
Meer informatie
Veelgestelde vragen