Logo fz advocaten wit

Mensenhandel

Het Openbaar Ministerie wil mensenhandel tegen gaan. Mensenhandel wordt gezien als een schending van fundamentele mensenrechten. Het OM zal hiervoor samenwerken met andere partijen, zoals de Douane.

Heeft u hulp nodig met een delict omtrent mensenhandel?

Onder mensenhandel valt onder andere het tegen hun wil werven, vervoeren of verhandelen van mensen met het oog op uitbuiting. Dit kan bijvoorbeeld zijn op seksueel gebied of op het verrichten van arbeid. Mensenhandel wordt gezien als een schending van fundamentele mensenrechten.

Het Openbaar Ministerie wil mensenhandel tegen gaan en pakt dat integraal aan. Het OM schakelt daarbij alle partijen in die daarbij kunnen helpen en samenwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Douane. Daarbij kunnen er doorzoekingen en invallen worden gedaan.

Een dagvaarding ontvangen of een oproep voor verhoor?

Heeft u een oproep gekregen voor een verhoor of bent u al gedagvaard voor de rechtbank? Dan is het van belang dat u wordt geadviseerd door een van onze ervaren advocaten. U kunt direct gratis bellen met een van onze gespecialiseerde strafrechtadvocaten! Onze advocaten zijn ervaren in het voeren (en voorkomen) van procedures tegen FIOD, de Douane en het OM. Onze advocaten zijn er 24/7 voor u. Uw wensen en belangen zetten wij altijd centraal. Ons doel is om uw problemen zo veel mogelijk uit handen te nemen en uw zaak in goede banen te leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact op te nemen.