hermeline_sized
“Oprecht betrokken” dat betekent: met energie en daadkracht optreden voor uw belangen. - Oscar Kuit

OSCAR KUIT

ADVOCAAT

Mr. O.P. (Oscar) Kuit begon in 2008 als advocaat bij RWV Advocaten te Leiden. Al snel werd hij door de rechtbank benoemd als curator in grote en kleine faillissementen; in 2020 sloot hij zijn loopbaan als curator af, maar bleef actief in het adviseren en procederen. Oscar is daarom specialist als het gaat om bestuurdersaansprakelijkheid in faillissementen. Ook voor verweer tegen faillissementsaanvragen kunt u uitstekend bij hem terecht. Door de brede kennis die hij als curator heeft opgedaan staat Oscar u terzijde in diverse civiele zaken zoals het contractenrecht, verzekeringsrecht en ook huurrecht. Zijn cliënten zijn zowel het MKB, stichtingen en particulieren.

Sinds 2012 heeft Oscar zich daarnaast ontwikkeld tot de ervaren strafrechtadvocaat die hij nu is. Kenmerkend is zijn gedegen dossierkennis, een scherpe verdediging en een pleidooi vol vechtlust. Met zijn ervaring als curator en in het civiele recht bent u niet alleen op het gebied van het reguliere strafrecht bij hem op de juiste plaats (denk aan verkeersstrafrecht, geweldsdelicten, zedenzaken en drugsdelicten), maar ook in strafzaken op het gebied van faillissementen en het financiële strafrecht kan hij u als geen ander bijstaan. Ook behaalt hij regelmatig successen bij ontnemingszaken en het opheffen van beslagleggingen.

Oscar is ‘oprecht betrokken’. Dat betekent: met energie en daadkracht optreden voor uw belangen. Altijd gericht op het maximale resultaat; door onderhandelen als dat kan, door procederen als het moet. Met een scherp oog voor kansen en kosten. Door een duidelijke aanpak en een strakke regie. Maar vooral door een heldere en directe communicatie; altijd bereikbaar en begripvol. De oplossing van uw probleem begint met uw eerste telefoontje!