hermeline_sized
Daar waar anderen stoppen, ga ik juist verder. - Priya Soekhai

Priya Soekhai

ADVOCAAT

Mr. P.W.M. (Priya) Soekhai is gespecialiseerd in het behandelen van slachtoffer-, letsel- en strafzaken met ook ervaring in financieel recht. Met haar ervaring, bevlogen en betrokken aanpak komt zij op voor de belangen van slachtoffers, nabestaanden, verdachten en mensen met financiële vragen of problemen. Zij heeft jarenlange ervaring in het behandelen van slachtofferzaken en ‘artikel 12 SV- procedures’ op het gebied van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven. Of u nou slachtoffer of verdachte bent van een zedendelict, verkeersongeval, mishandeling of een levensdelict, zij kan u altijd strategisch bijstaan.

Door haar werkervaring in de bank- en verzekeringswereld en de voltooide registeropleiding Financieel recht is mr. Soekhai eveneens gespecialiseerd in het bank- en verzekeringsrecht. Zij draagt dan ook de registertitel ‘Certified Specialist Financial law’. Naast particulieren staat zij op dit gebied ook veel bedrijven en hun functionarissen bij die worden geconfronteerd met fraude, overtreding van milieuwetgeving, arbeids- en verkeersongevallen en corruptie.

Ook bijstand van militairen in strafzaken is voor Mr. Soekhai bekend terrein.

U kunt mr. Soekhai inschakelen voor zowel het inwinnen van advies als het voeren van een procedure. Ook kan zij u helpen bij het voeren van scherpe schikkingsonderhandelingen.