Tim-advocaat-eigenaar

Gelijk hebben is anders dan gelijk krijgen. Ons doel is dat u gelijk krijgt.
– Tim Farber

TIM FARBER

ADVOCAAT/EIGENAAR

Mr. T. (Tim) Farber staat bekend als expert op het gebied van complexe strafzaken en belastingzaken. Hij is tevens aan de Universiteit Leiden verbonden waar hij werkzaam is als docent op het gebied van het procesrecht.

Zijn praktijk omvat fiscaal- en economisch strafrecht (zowel nationaal als internationaal), commuun/algemeen strafrecht en belastingprocesrecht. Zijn cliënten zijn vooral bedrijven en de bestuurders hiervan, professionals (bijvoorbeeld accountants en belastingadviseurs), maar daarnaast ook particulieren.

Na zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden heeft hij gewerkt als advocaat-belastingkundige in de fiscale procespraktijk van Hertoghs advocaten-belastingkundigen. Hierna heeft hij in de Amsterdamse strafrechtpraktijk van De Roos en Pen strafrechtadvocaten gewerkt en daarna bij Siekman & Stassen advocaten en belastingkundigen, waar hij de laatste jaren als partner onderdeel uitmaakte van de maatschap. Bij deze topkantoren heeft hij zich doorontwikkeld als specialist op het gebied van belastingprocesrecht, fiscaal- en financieel economisch strafrecht en het commuun/algemeen strafrecht.