Logo fz advocaten wit

Zienswijze, bezwaar en beroep.

Indien het COVOG de afgifte van de VOG zal weigeren, zal u allereerst een voornemen tot weigeren ontvangen. In dit voornemen onderbouwt het COVOG waarom ze het voornemen hebben om u de VOG te weigeren. Dit is nog geen officiële of definitieve afwijzing. U kunt in dit geval binnen 2 weken reageren op het voornemen door het indienen van uw Zienswijze. U kunt hierbij schriftelijk onderbouwen waarom u wel recht heeft op afgifte van de VOG.

specialist in een VOG procedure

Bijstand van een specialist in een VOG procedure kan hierbij doorslaggevend zijn, aangezien de juiste gronden aangevoerd dienen te worden in de Zienswijze om het COVOG op andere gedachten te brengen.

Wij weten dat dat dit niet eenvoudig is en helpen u graag bij het opstellen van een Zienswijze op een voornemen tot afwijzing van een VOG. Het is belangrijk dat u ons tijdig benaderd, aangezien u maar 2 weken heeft.

Heeft u wel een definitieve afwijzing ontvangen? Dan kan u hiertegen een bezwaarschrift indienen. Voor het indienen van een bezwaar heeft u 6 weken de tijd. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Ook wanneer u een negatieve beslissing op bezwaar heeft ontvangen kunnen wij u helpen met het starten van een beroepsprocedure. U heeft  6 weken  om beroep in te stellen tegen een beslissing op bezwaar.

Gezien onze kennis en ervaring op dit gebied kunnen wij u uitstekend adviseren en staan wij u graag te woord. Onze advocaten en juristen staan voor u klaar.

Heeft u verder nog vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Laat u derhalve vroegtijdig adviseren door één van onze advocaten door contact op te nemen.