hermeline_sized

Ik ben niet snel van iets of iemand onder de indruk, maar – zonder uitzondering – wel van onrechtvaardige situaties. Het is mijn taak om met feiten en argumenten op grond van de wet onrecht te bestrijden. Ik neem die taak heel serieus.
– Hermeline Conradi-Vermeulen

HERMELINE CONRADI-VERMEULEN

ADVOCAAT

Mr. A.H.H. (Hermeline) Conradi-Vermeulen heeft in de afgelopen 12½ jaar als advocaat en curator ervaring opgedaan op veel verschillende rechtsgebieden, maar zij is vooral een procesadvocaat in hart en nieren. Juist daarom kan zij u goed adviseren in de keuze tussen een minnelijk traject en een gerechtelijke procedure. Van onnodig procederen houdt zij niet.

De laatste jaren heeft mr. Conradi haar praktijk toegespitst op arbeidsrecht, verzekeringsrecht, faillissementsrecht, letselschade en recentelijk ook strafrecht, zodat zij in gecompliceerde zaken, die meerdere rechtsgebieden betreffen u in alle aspecten van de zaak kan adviseren.

Mr. Conradi is ook advocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden, wat inhoudt dat zij civiele procedures mag voeren voor de Hoge Raad.

Mr. Conradi spreekt vloeiend Engels en Italiaans.