hermeline_sized
Ik ben niet snel van iets of iemand onder de indruk, maar - zonder uitzondering - wel van onrechtvaardige situaties. Het is mijn taak om met feiten en argumenten op grond van de wet onrecht te bestrijden. Ik neem die taak heel serieus. - Hermeline Conradi-Vermeulen

HERMELINE CONRADI-VERMEULEN

ADVOCAAT

Mr. A.H.H. (Hermeline) Conradi-Vermeulen heeft in de afgelopen 14 jaar als advocaat en curator op veel verschillende rechtsgebieden ervaring opgedaan. Juist daarom kan Hermeline Conradi-Vermeulen u goed adviseren in de keuze tussen een minnelijk traject en een gerechtelijke procedure. Het is haar taak om met feiten en argumenten op grond van de wet onrecht te bestrijden.

De laatste jaren heeft mr. Conradi haar praktijk toegespitst op arbeidsrecht, verzekeringsrecht, contractenrecht, faillissementsrecht, letselschaderecht en strafrecht, zodat zij in gecompliceerde zaken, die meerdere rechtsgebieden betreffen u in alle aspecten van de zaak kan adviseren.

Mr. Conradi is ook advocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden, wat inhoudt dat zij civiele procedures mag voeren voor de Hoge Raad.

Mr. Conradi spreekt vloeiend Engels en Italiaans.