Arbeidsrechtadvocaat nodig?

Logo fz advocaten wit

Advocaat arbeidsrecht

Farber Zwaanswijk Advocaten, hét advocatenkantoor wanneer u een advocaat op het gebied van arbeidsrecht nodig heeft. Indien u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren, onderhandelen en procederen bij arbeidsrechtelijke kwesties en staan wij zowel werkgevers als werknemers bij.

ARBEIDSRECHT

Zodra sprake is van een arbeidsovereenkomst hebben de betrokken partijen te maken met het arbeidsrecht, geregeld in het Burgerlijk Wetboek. Het arbeidsrecht regelt onder meer de rechten en plichten van zowel werkgevers als werknemers, de regels omtrent arbeidsovereenkomsten voor bepaalde – en onbepaalde tijd en de eisen die worden gesteld aan ontslag en het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat met gespecialiseerde kennis op het gebied van het arbeidsrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van advocaten staat 24 uur per dag voor u klaar, ook in de weekenden.

Wij kunnen u helpen met diverse zaken

Heeft u een vraag op het gebied van arbeidsrecht?

Het is van belang om u in een zo vroeg mogelijk stadium bij te laten staan door een ervaren en gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat. Wij helpen u een procedure te voorkomen door middel van adviseren, onderhandelen en wanneer het toch tot een procedure komt, deze in goede banen te begeleiden voor zowel werkgevers als werknemers.

Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact met ons op te nemen.

Neem direct contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar!