advocaat Arbeidsrecht nodig?

Logo fz advocaten wit

Arbeidsrecht

Welkom bij Farber Zwaanswijk Advocaten, hét advocatenkantoor wanneer u een advocaat op het gebied van arbeidsrecht nodig heeft.

Ervaren advocaat arbeidsrecht

Zodra sprake is van een arbeidsovereenkomst hebben de betrokken partijen te maken met het arbeidsrecht, geregeld in het Burgerlijk Wetboek. Het arbeidsrecht regelt onder meer de rechten en plichten van zowel werkgevers als werknemers, de regels omtrent arbeidsovereenkomsten voor bepaalde – en onbepaalde tijd en de eisen die worden gesteld aan ontslag en het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Indien u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van advocaten staat 24 uur per dag voor u klaar, ook in de weekenden. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren, onderhandelen en procederen bij arbeidsrechtelijke kwesties en staan zowel werkgevers als werknemers bij.

Preventief handelen

Ziet u een arbeidsrechtelijk probleem of procedure aankomen? Dan is het verstandig om gelijk een advocaat in te schakelen. Vaak voordat een procedure wordt opgestart, kunnen er duidelijke afspraken worden gemaakt. Indien u een geschil hebt of ziet aankomen met uw werkgever of werknemer dan is het van belang dat u deskundig wordt bijgestaan en geadviseerd. Onze ervaren en deskundige advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en kunnen u daarom uitstekend bijstaan. Een advocaat van Farber Zwaanswijk Advocaten is vastberaden om uw zaak in goede banen te leiden. Neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze advocaten.

Wij kunnen u helpen met diverse zaken:

Heeft u een vraag op het gebied van arbeidsrecht?

Het is van belang om u in een zo vroeg mogelijk stadium bij te laten staan door een ervaren en gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat. Wij helpen u een procedure te voorkomen door middel van adviseren, onderhandelen en wanneer het toch tot een procedure komt, deze in goede banen te begeleiden voor zowel werkgevers als werknemers.

Om die reden raden wij u dan ook aan om altijd een van onze advocaten te raadplegen voordat u vragen beantwoord of meewerkt.

Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact met ons op te nemen.

Neem direct contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Wij helpen u graag!

Aangezien arbeidszaken omvangrijk en ingrijpend zijn, kunnen er op diverse gebieden problemen of onduidelijkheden (dreigen te) ontstaan. Wij kunnen u bijstaan door heel het land.