Problemen met de belastingdienst?

Logo fz advocaten wit

Belastingrecht

Welkom bij Farber Zwaanswijk Advocaten, hét kantoor wanneer u een advocaat op het gebied van belastingrecht nodig heeft.

Ervaren advocaat belastingrecht

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat op het gebied van het belastingrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team, bestaande uit gespecialiseerde advocaten staat 24 uur per dag voor u klaar, ook in de weekenden. Wanneer bijvoorbeeld de FIOD onverwachts bij u op de stoep staat, staan wij er ook.

De advocaten van ons kantoor geven geen belastingadvies maar zijn gespecialiseerd in het voorkomen of voeren van procedures tegen de belastingdienst. Hierbij kunt u denken aan:

  • bezwaar tegen een aanslag;
  • beroep tegen een beslissing op bezwaar;
  • strafrechtelijke procedures. Dit zijn zaken waarin de FIOD en het openbaar ministerie de ‘tegenpartij’ vormen.

Om dezelfde reden dat wij geen belastingadvies geven, worden wij juist weer met regelmaat ingeschakeld door een belastingadviseur of een accountant. In onze werkzaamheden gebeurt het dan ook vaak dat wij samenwerken met ander professionals.

Preventief handelen

Ziet u aankomen dat de fiscus een aanslag oplegt waar u zich niet in kunt vinden? Dan is het verstandig om gelijk een advocaat in te schakelen. Vaak al voordat een aanslag wordt opgelegd, kunnen er in overleg met de belastingdienst al duidelijke afspraken worden gemaakt. Bijvoorbeeld over welke bedragen al dan niet in een aanslag moeten worden meegenomen. Mediation in het belastingrecht is tegenwoordig ook een alsmaar toenemende wijze om een geschil af te doen.

Indien u een geschil hebt of ziet aankomen dat u een geschil krijgt met de belastingdienst dan is het van belang dat u deskundig wordt bijgestaan en geadviseerd. De ervaren advocaten van Farber Zwaanswijk Advocaten kunnen u bijstaan. Onze ervaren en deskundige advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van belastingzaken en kunnen u daarom uitstekend bijstaan. Een advocaat van Farber Zwaanswijk Advocaten is vastberaden om uw zaak in goede banen te leiden. Neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze advocaten.

Problemen met de belastingdienst?

In een zo vroeg mogelijk stadium is het van belang om u te laten bijstaan door een goede advocaat. Wij helpen u een procedure te voorkomen en om, wanneer het toch tot een procedure komt, deze in goede banen te begeleiden.

Om die reden raden wij u dan ook aan om altijd een van onze advocaten te raadplegen voordat u vragen beantwoord of meewerkt aan een onderzoek.

Neem direct contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Wij helpen u graag!

Aangezien belastingverplichtingen omvangrijk en ingrijpend zijn, kunnen er op diverse gebieden problemen of onduidelijkheden met de belastingdienst (dreigen te) ontstaan. Wij kunnen u bijstaan door heel het land.