Logo fz advocaten wit

Zwart of buitenlands vermogen (inkeren)

Indien u in het verleden onjuist uw belastingaangifte heeft ingevuld, kan dit worden aangemerkt als een misdrijf en leiden tot een strafvervolging of tot bestuursrechtelijke boetes.
Gelukkig is er de inkeerprocedure. Dit is een procedure die de belastingplichtige de mogelijkheid biedt om de in het verleden onjuist ingevulde belastingaangiftes in te keren, dit om forse boetes en eventuele strafprocedures te voorkomen en om de belastingplichtige aan te moedigen zich zelfstandig te melden.

complexe procedures

Dit klinkt eenvoudig, maar dat is het vaak niet. Het zijn vaak complexe procedures omdat de inspecteur behoorlijk veel aanvullende informatie wilt voor wat betreft de bron van het geld en hoe lang u dit geld reeds in uw bezit heeft. Het wordt daarom aangeraden om een ervaren advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is op het gebied van het belastingrecht.

De advocaten van Farber Zwaanswijk Advocaten zijn gespecialiseerd in het belastingrecht. Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact op te nemen.