Verdachte? In de boeien geslagen?

Logo fz advocaten wit

Strafrecht

Strafrecht advocaat

Farber Zwaanswijk Advocaten, hét advocatenkantoor wanneer u een advocaat op het gebied van strafrecht nodig heeft. Indien u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde strafrecht advocaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u bij in elk strafrechtelijk geschil en hebben reeds jarenlange ervaring.

Goede bijstand maakt het verschil

Vaak proberen wij te voorkomen dat uw zaak bij een rechtbank op zitting komt. Het verschil tussen een vrijspraak, een schikking of een veroordeling ligt dan ook in de juiste rechtsbijstand door een ervaren strafrecht advocaat. Zelfs wanneer u gedagvaard bent, is het nog mogelijk om in overleg te treden om de zaak van zitting af te krijgen en om bijvoorbeeld een schikking te treffen. Wanneer uw zaak wel op zitting moet worden afgedaan, staan wij u uiteraard ook bij met veel inzet. Hierin hebben onze advocaten veel ervaring.

Een dagvaarding ontvangen?

Belt u ons dan voor een gratis eerste gesprek. Bent u al gedagvaard voor de rechtbank of bijvoorbeeld een OM-zitting? U kunt dan gratis bellen, direct met een van onze gespecialiseerde strafrecht advocaten! Onze advocaten zijn er 24/7 voor u. Uw wensen en belangen zetten wij altijd centraal. Ons doel is om uw problemen zo veel mogelijk uit handen te nemen.

Specialisten in het financieel – economisch en fiscaal strafrecht

Naast de ‘algemene strafzaken’ zijn onze advocaten ook gespecialiseerd in fiscaal strafrecht en financieel-economisch strafrecht. De instanties waarmee u dan in aanraking komt, zijn bijzondere opsporingsdiensten zoals de FIOD-ECD, SIOD, AID of financiële recherche. Onze team van advocaten hebben een financieel/fiscale achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van strafrecht en het financiële/fiscale recht. Daarom kunnen wij u meer dan goed bijstaan bij onder meer fiscale, economische, milieu en financiële strafzaken zoals witwas- en ontnemingszaken.

U bent verdachte?

Wanneer u nog geen dagvaarding heeft ontvangen, wil dit niet zeggen dat u geen verdachte bent. Dit is een misverstand bij veel mensen. Juist in dit vroege stadium is het raadzaam om een advocaat te raadplegen, bijvoorbeeld wanneer u een oproep voor verhoor krijgt of wanneer het openbaar ministerie of de FIOD-ECD ineens op de stoep staan voor een doorzoeking. Uiteraard helpen wij u ook graag met een goede voorbereiding van het verhoor of tijdens het verhoor. Dit maakt vaak een groot verschil in de loop van een procedure. Raadpleeg daarom altijd een van onze ervaren advocaten voordat u meewerkt aan een verhoor of meewerkt aan een onderzoek. U kunt ons nu bellen voor een vrijblijvend gesprek! Bel 070 – 762 10 80.