Echtscheiding problemen?

Logo fz advocaten wit

Echtscheiding

Een echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract zijn vaak emotioneel en grijpen diep in op uw leven.

In deze emotionele tijd komen er veel vragen opzetten:

  • Hoe zit het met de financiën?
  • Wat is het beste voor de kinderen?

Tijdens een echtscheiding dienen er veel zaken geregeld te worden en afspraken gemaakt te worden zoals, de omgang met de kinderen, de verdeling van bezittingen en schulden en ook afspraken over partner- en/of kinderalimentatie en het pensioen.

Farber Zwaanswijk kan u helpen met alle zaken die hierbij komen kijken. Bent u getrouwd op huwelijkse voorwaarden of in gemeenschap van goederen? Ons kantoor kan deze zorgen uit handen nemen en uw vragen beantwoorden.

In eerste instantie zullen onze advocaten ernaar streven om een procedure te voorkomen en zullen zij proberen om in onderling overleg goede afspraken te maken. Indien een procedure onvermijdelijk is, kunnen zij ook namens u procederen.

Neem nu contact met ons op

Twijfel niet langer en neem contact op met Farber Zwaanswijk Advocaten. Heeft u al een verzoekschrift ontvangen of loopt er een procedure? Farber Zwaanswijk Advocaten heeft veel ervaring op het gebied van personen- en familierecht. Raadpleeg daarom altijd een van onze ervaren advocaten door nu contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Uw wensen en belangen zetten wij altijd centraal. Ons doel is om uw problemen zo veel mogelijk uit handen te nemen en uw zaak in goede banen te leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact op te nemen.