Bestuursrecht

Logo fz advocaten wit

Bestuursrecht

Farber Zwaanswijk Advocaten, hét advocatenkantoor wanneer u een advocaat op het gebied van bestuursrecht nodig heeft. Indien u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde bestuursrechtadvocaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u bij in bestuursrechtelijke geschillen en hebben reeds jarenlange ervaring op dit gebied.

Heeft u een bestuursrechtelijk geschil?

Indien u een geschil heeft met de overheid is het van groot belang dat u bekend met het bestuurs(proces)recht. Farber Zwaanswijk Advocaten heeft hier ruime ervaring mee en kan namens u een zienswijze, bezwaarschrift of een beroepschrift indienen. Zo zullen wij bij het opstellen daarvan ook nagaan of u zich kan beroepen op een van de geschreven of ongeschreven beginselen van behoorlijk bestuur. In sommige gevallen kan een beslissing op een bezwaarschrift of een beroepschrift niet worden afgewacht, omdat er sprake is van een spoedeisend belang. Farber Zwaanswijk Advocaten zal in dat geval verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter.

Preventief handelen

Wanneer u reeds aan ziet komen dat een bestuursorgaan een besluit zal gaan nemen waar u zich niet in kunt vinden, is het verstandig om gelijk een advocaat op het gebied van bestuursrecht in te schakelen. Vaak al voordat een besluit wordt genomen kunnen er in overleg met het bestuursorgaan al duidelijke afspraken worden gemaakt.

Wij helpen u graag

Aangezien procedures tegen bestuursorganen omvangrijk en ingrijpend zijn, kunnen er op diverse gebieden problemen of onduidelijkheden met een bestuursorgaan (dreigen te) ontstaan. Enkele voorbeelden van situaties waarin wij u bij kunnen staan, zijn:

  • Het indienen van een zienswijze
  • Het indienen van een bezwaarschrift
  • Het indienen van een administratief beroep
  • Het indienen van een beroepsschrift
  • Het indienen van een verzoek tot een voorlopige voorziening
  • Het indienen van hoger beroep

Neem nu contact met ons op

Wanneer u een bestuursrechtelijk geschil heeft, is het raadzaam om een advocaat te raadplegen. Farber Zwaanswijk Advocaten heeft veel ervaring op het gebied van geschillen met diverse overheidsinstanties zoals gemeentelijke instanties en overige overheidsinstanties zoals het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Justis, het UWV, de arbeidsinspectie enzovoorts. Raadpleeg daarom altijd een van onze ervaren advocaten door nu contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Onze advocaten zijn er 24/7 voor u. Uw wensen en belangen zetten wij altijd centraal. Ons doel is om uw problemen zo veel mogelijk uit handen te nemen en uw zaak in goede banen te leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze advocaten door contact op te nemen.

Problemen met een bestuursorgaan?

In een zo vroeg mogelijk stadium is het van belang om u te laten bijstaan door een goede advocaat. Wij helpen u een procedure te voorkomen en om, wanneer het toch tot een procedure komt, deze in goede banen te begeleiden.

Om die reden raden wij u dan ook aan om altijd een van onze advocaten te raadplegen voordat u een procedure start of vragen beantwoord.

Neem direct contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Wij helpen u graag!

Aangezien procedures tegen bestuursorganen omvangrijk en ingrijpend zijn, kunnen er op diverse gebieden problemen of onduidelijkheden met een bestuursorgaan (dreigen te) ontstaan. Wij kunnen u bijstaan door heel het land.