Logo fz advocaten wit

Hypotheekfraude

Wordt u verdacht van hypotheekfraude?

Hypotheekfraude vindt plaats wanneer een hypotheek wordt verkregen onder valse voorwendselen. Deze valse voorwendselen geven een beter beeld van de financiële situatie van mensen. Het kan het verschil maken tussen wel of niet een hypotheek krijgen. Veelal vindt dit type hypotheekfraude plaats doordat mensen hun loonstroken of werkgeversverklaring vervalsen. Wordt u verdacht van hypotheekfraude? FZ advocaten legt hier de vervolgstappen uit.

Welke straf kunt u verwachten?

Als u schuldig wordt bevonden aan het plegen van hypotheekfraude,  kunt u een straf verwachten. In dit geval  kan een gevangenisstraf, werkstraf, geldboete of een combinatie hiervan worden opgelegd. Voor meer informatie over de te verwachten straf kunt u het beste contact opnemen met een van onze advocaten, dit geheel vrijblijvend.

Tevens kunt u in sommige gevallen een aantal jaar geen gebruikmaken van financiële diensten van banken. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Wordt u verdacht van het plegen van hypotheekfraude of bent u zelfs al gedagvaard?

Indien u strafrechtelijk wordt vervolgd, is het van belang dat u wordt geadviseerd door een van onze ervaren strafrechtadvocaten van Farber Zwaanswijk Advocaten. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van strafrecht en kunnen u daarom bij fraude uitstekend bijstaan. Tevens zijn onze advocaten vastberaden om uw zaak in goede banen leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze fraude advocaten door contact op te nemen.