Logo fz advocaten wit

Hypotheekfraude

U wordt verdacht van hypotheekfraude?

Hypotheekfraude

Hier is sprake van wanneer de hypotheek wordt verkregen onder valse voorwendselen. Dit kan plaatsvinden door het vervalsen van loonstroken, jaaropgaves of werkgeversverklaringen.

Vormen van hypotheekfraude

  • Vervalsing loonstroken
  • Jaaropgaves aanpassen
  • Valse werkgeversverklaring inleveren

Welke straf kunt u verwachten bij hypotheekfraude?

Als u schuldig wordt bevonden aan het plegen van hypotheekfraude,  kunt u een straf verwachten. In dit geval  kan een gevangenisstraf, werkstraf, geldboete of een combinatie hiervan worden opgelegd. Voor meer informatie over de te verwachten straf kunt u het beste contact opnemen met een van onze advocaten, dit geheel vrijblijvend.

Tevens kunt u in sommige gevallen een aantal jaar geen gebruikmaken van financiële diensten van banken. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Indien u strafrechtelijk wordt vervolgd, is het van belang dat u wordt geadviseerd door een van onze ervaren strafrechtadvocaten van Farber Zwaanswijk Advocaten. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van strafrecht en kunnen u daarom bij fraude uitstekend bijstaan. Tevens zijn onze advocaten vastberaden om uw zaak in goede banen leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze fraude advocaten door contact op te nemen.