Logo fz advocaten wit

Hypotheekfraude

Wordt u verdacht van hypotheekfraude?

Er is sprake van hypotheekfraude wanneer de hypotheek wordt verkregen onder valse voorwendselen. Door de valse voorwendselen wordt er een beter beeld geschetst van de financiële situatie, waardoor er wel of een hogere hypotheek wordt verstrekt. Dit kan plaatsvinden door het vervalsen van loonstroken, jaaropgaves of werkgeversverklaringen.

Welke straf kunt u verwachten?

Als u schuldig wordt bevonden aan het plegen van hypotheekfraude,  kunt u een straf verwachten. In dit geval  kan een gevangenisstraf, werkstraf, geldboete of een combinatie hiervan worden opgelegd. Voor meer informatie over de te verwachten straf kunt u het beste contact opnemen met een van onze advocaten, dit geheel vrijblijvend.

Tevens kunt u in sommige gevallen een aantal jaar geen gebruikmaken van financiële diensten van banken. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Wordt u verdacht van het plegen van hypotheekfraude of bent u zelfs al gedagvaard?

Indien u strafrechtelijk wordt vervolgd, is het van belang dat u wordt geadviseerd door een van onze ervaren strafrechtadvocaten van Farber Zwaanswijk Advocaten. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van strafrecht en kunnen u daarom bij fraude uitstekend bijstaan. Tevens zijn onze advocaten vastberaden om uw zaak in goede banen leiden. Laat u daarom adviseren door één van onze fraude advocaten door contact op te nemen.